Oinspirerad ett tag !

Usch, jag har känt mig så oinspirerad ett tag och inte velat göra något. Gogglat och kollat Pinterest, Facebook och massa andra sidor och tänker hela tiden, åh en sån måste jag testa att göra, åh den var fin, åh en sån kan man ju göra med våra gamla…. osv. Men så i nästa sekund har jag känt. Pust jag orkar inte göra något. Det blir för mycket.

Till saken hör även att jag skall gifta mig i sommar och bröllopsfesten skall vara utomhus och jag skall göra alla dekorationer själv. Så jag samlar idéer och inspiration från alla möjliga håll. Mycket tankeverksamhet och planering i min hjärna och kanske är det därför som jag inte orkar göra något annat under tiden. Jaja, downperioder har väl alla. Inspirationen kommer nog och knackar på dörren snart !

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *