Brevlådan är klar !!

Nu är brevlådan äntligen klar och det var i grevens tid. Den gamla fick vi binda ihop för ett par dagar sedan med ståltråd då den höll på att falla ihop. Den höll ändå i 7 långa år och det är bra för en trälåda. Så nu har vi gått ifrån handmålad trälåda med disneyfigurer till ”metallic”-look !
IMG_7481

IMG_7439

Trälådan målades en gång i tiden på en helt obehandlad yta med allmogefärger. Sen lackade jag lådan med båtlack. Lack och färg har hållit jättebra men jag målade eller lackade inte inuti lådan vilket nog var det som gjorde att den till slut gav upp och sprack både framtill och vid gångjärnen på locket.

Metallic-looken var superkul att göra. Det var aluminiumtejp inköpt på Biltema (billigt och bra), nät-remsa (hittad i garaget) och diverse prylar att göra märken med samt svart allmogefärg och spraylack. Allt som används syns på bilden nedan (bokstäver och siffror är utklippta ur kartong).

IMG_7440

Kommer definitivt att göra fler alster med aluminiumtejp. En sak som slog mig var att även om man sätter tejpen lite snett eller kanske blir det en rynka på tejpen så gör inte detta så mycket för slutresultatet blir så bra ändå. Nedan kommer lite bilder från när postlådan gjordes.

IMG_7434 IMG_7435 IMG_7436

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *