Nytt år – nya möjligheter – och massa pysseltid

Ny börjar vi om igen. Vad skönt ! Vi ser fram emot sommaren och all ”ute-tid” som komma skall. Man börjar sakta planera sin små projekt till våren och sommaren, i alla fall som husägare. Man går igenom vad som måste göras, vad som bör göras och vad som vill göras. Men först skall man igenom 1-3 månader vinter. Vinter betyder mycket pysseltid. Ibland kan man knappt gå ut och då är det ju lika bra att stanna inne. Jag vet i alla fall att jag har massa som jag vill göra innan min ”ute-tid” börjar. Skall göra ett smyckes set till mamma som hon fick se igår och blev jätteförtjust i. Mamma är gammal och har problem att köpa smycken då hennes hand leder, fotleder och hals är så breda. Då är det bra att ha en dotter som gillar att göra krimskrams.

Det som hon fick se är nedan. Och det skall jag börja med så snart jag inhandlat materialet som jag behöver. Jag tror att jag kommer göra det i lila, istället för grönt. Mamma gillar visserligen grönt men jag tror det blir finare med lila till henne.

mammas smyckesset

 

Jag måste göra klar vår brevlåda i metallic-stil. Vår gamla brevlåda (en i trä med målade Disney figurer) håller på att falla sönder. Den har vi haft i över 7 år.

Sen skall jag börja göra alla dekorationer till mitt egna bröllop. Det skall bli så kul. Bröllopet äger rum i augusti och har ett skogstema. Centerpies och bordsdek i mossa, kottar, trä osv. Det blir en massa att göra med det.

Det är egentligen bara att ta tag i tiden och börja med något. Frågan är ju som alltid…….Vad skall jag börja med ??!!! Alltid samma problem. För mycket idéer och för lite tid….och så vill jag göra allt samtidigt. Illa !

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *