Dammsugarpåsar !!

Vad skönt det är att ha ett abonnemang på dammsugarpåsar. Så enkelt och så prisvärt ! Kommer ihåg när jag inte hade det och man stod där med full dammsugarpåse och var tvungen att dammsuga inför festen, kalaset och liknande. Eller så hade man slagit ner en blomkruka i golvet så det låg jord överallt och så var dammsugarpåsen full och dammsugaren sög ingenting. Ibland försökte man pilla ut lite ur påsen för att kunna fortsätta dammsuga. Och sen när man var i affären så fanns inte rätt påse eller så köpte man fel och var ännu argare när man kom hem och skiten inte passade. Nu har jag och min sambo varit abonnenter hos dammsugarpåsar.nu sedan 2006-2007 någonting. Och våra påsar dimper ner i brevlådan en gång i halvåret. Funkar hur bra som helst, så det kan jag verkligen rekommendera !!!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *