Att skapa metall-looken !

För ett tag sedan såg jag ett klipp på Youtube där man med aluminiumtejp kunde skapa ett metalliskt utseende på nästan vad som helst. Detta måste jag prova tänkte jag och stack iväg till olika butiker för att hitta aluminiumtejp. Det var ju lättare sagt en gjort. Brädgården hemma i Härryda hade ingen och de båda killarna såg ut som två stora frågetecken när jag frågade om det. Sen bar det av till Jula och där trodde jag att jag hade fått jackpot men när jag kom hem var det en tjock dubbelhäftande tejp som verkligen inte kunde användas. Den fick sambon till sin samling i garaget, kommer till användning någon gång helt klart. Lite sur eftersom jag hade förberett det jag skulle fixa till så surfade jag runt på lite sidor för att beställa hem tejpen men det var inte heller så lätt. Vissa sidor hade för lång leveranstid och andra tyckte jag var jättedyra. Egentligen visste jag ju inte vad tejpen kostade men jag vet ju vilka pysselsajter som är dyra i jämfört med andra.  Dagen efter åkte jag till Biltema då jag snubblade över ett forum där någon nämnde tejpen och tänka sig, där fanns den. Cirka 40 kr för 25 meter……alldeles lagom. Så nu håller jag på med mitt metallprojekt- vår nya brevlåda.

Bilder på min brevlåda kommer när den är klar.  Nu är det julhelger och annat som stundar.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *